Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

Αλλάξει ο καιρός από την Τρίτη και κυρίως από την Τετάρτη με την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ειδικότερα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βορειοδυτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως μέχρι 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΡΑ

Ο καιρός σήμερα - Τρίτη 08/05/2012

prognosi

  • Τρίτη 08/05/2012

Καιρός

05

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι

nw

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά τα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βορειοδυτικά.

  • Τετάρτη 09/05/2012

Καιρός

05

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που θα οδηγήσουν σε τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά.

Άνεμοι

n

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

  • Πέμπτη 10/5/2012

Καιρός

06

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική και κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο. Νεφώσεις, στην υπόλοιπη χώρα, οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν τοπικά και θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά της Κρήτης, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Άνεμοι

n

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 6-7.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
comments powered by Disqus
 
 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ο καιρός στα Χανιά

Μένετε ή θέλετε να πάτε στα Χανιά; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets των Xανίων στο site ή το blog σας.

Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Facebook

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Δυστυχώς  δεν τα κατάφερε…

Κατέληξε η αρκούδα που τραυματίστηκε, τη Μεγάλη Τρίτη 30/4, στο τέταρτο τροχαίο ατύχημα για το 2013.

  • TWITTERΗ σελίδα του DELTIOKAIROU στο Twitter
  • FACEBOOKΓίνε φίλος στη σελίδα μας στο Facebook
  • DAILYMOTIONΗ σελίδα του DELTIOKAIROU στο DailyMotion
  • Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙΡΟΣΣτείλε μας τι συμβαίνει τώρα στην περιοχή σου