Ποιο είναι το Deltiokairou.gr

Στο Deltiokairou.gr μπορείς να δεις τον καιρό στην περιοχή σου, αλλά και τον καιρό που θα έχει τις επόμενες 7 μέρες, όπου κι αν πας. Διάβασε περισσότερα.

Δημοσίευση:

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού, η αυριανή, ο καιρός τις επόμενες ώρες και 7 ημέρες, δορυφορικές απεικονίσεις, χάρτες βροχόπτωσης, οι κλιματικές συνθήκες στην περιοχή που είσαι ή θέλεις να πας, σε περισσότερα από 14.000+ σημεία πρόγνωσης στην Ελλάδα και με βάση τις διεθνείς πλατφόρμες, δοσμένες απλά. 

Όλες οι πληροφορίες που αναζητούν οι χρήστες για τον καιρό στη γειτονιά τους, στο επαγγελματικό ταξίδι τους ή τον προορισμό διακοπών τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαζί με ειδήσεις  που αφορούν στο κλίμα, την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον, την υγεία, τον τρόπο ζωής ακόμα και την έκτακτη επικαιρότητα συνθέτουν το περιεχόμενο του Deltiokairou.gr. 

Οι αναγνώστες του Deltiokairou.gr μπορούν να ενημερωθούν ακόμα αναλυτικά, αλλά ταυτόχρονα απλά για τον καιρό στις θάλασσες, τον καιρό στο δρόμο, αν θα βρέξει ή όχι την ώρα που θα είναι στο γήπεδο παρακολουθώντας την αγαπημένη ομάδα τους.

Περιβάλλον

  • Ατμοσφαιρική ρύπανση: Νέα υπέρβαση ορίου

    Ατμοσφαιρική ρύπανση: Νέα υπέρβαση ορίου

    Αποπνικτική η κατάσταση σύμφωνα και με τις μετρήσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος. Που ξεπέρασε το όριο το όζον

  • Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

    Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

    Ο ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Επαμεινώνδας Χρήστου, εξηγεί στο NEWS 24/7, το φαινόμενο της έντονης εμφάνισης των μεδουσών, που ανησυχεί τους λουόμενους και έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις στον Κορινθιακό κόλπο

Social Media

twitter

Επικαιρότητα