Ειδήσεις

 • Βελτιωμένος ο καιρός

  Βελτιωμένος ο καιρός

  Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα με λίγες τοπικές νεφώσεις. Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με κατά περιόδους συννεφιές. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Σάββατο 19/04/2014: Άστατος καιρός

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Σάββατο 19/04/2014: Άστατος καιρός

  Θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και σταδιακή βελτίωση. Χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μέχρι το μεσημέρι. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Πάσχα με αρκετές νεφώσεις και λίγες βροχές

  Πάσχα με αρκετές νεφώσεις και λίγες βροχές

  Βελτιώνεται ο καιρός όσο πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα, καθώς δεν θα είναι τόσο το κρύο και οι ισχυρές καταιγίδες. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Παρασκευή 18/04/2014: Βροχές και καταιγίδες

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Παρασκευή 18/04/2014: Βροχές και καταιγίδες

  Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και διαστήματα βελτίωσης κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Άνοδος της θερμοκρασίας

  Άνοδος της θερμοκρασίας

  Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες την Κυριακή του Πάσχα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Πέμπτη 17/04/2014: Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Πέμπτη 17/04/2014: Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια

  Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανό κατά διαστήματα να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα