Ειδήσεις

 • Τοπικές νεφώσεις

  Τοπικές νεφώσεις

  Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στη χώρα, ενώ θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός την Τετάρτη 27/8/2014: Άνοδος της θερμοκρασίας

  Ο καιρός την Τετάρτη 27/8/2014: Άνοδος της θερμοκρασίας

  Γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Τρίτη 26/8/2014: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

  Ο καιρός την Τρίτη 26/8/2014: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

  Γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ και με βαθμιαία εξασθένηση. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός τη Δευτέρα 25/8/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός τη Δευτέρα 25/8/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις παροδικά Αυξημένες, με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Βόρειοι άνεμοι τοπικά 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Κυριακή 24/8/2014: Στους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

  Ο καιρός την Κυριακή 24/8/2014: Στους 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

  Διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών, κυρίως στην ανατολική και νότια χωρά όπου στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός το Σάββατο 23/8/2014: Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

  Ο καιρός το Σάββατο 23/8/2014: Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

  Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία κυρίως στην κεντρική και νοτιά χωρά. Κατά τόπους στα βόρεια θα φτάσει τους 36 και στα κεντρικά και νοτιά τους 37 με 39 βαθμούς Κελσίου. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Παρασκευή 22/8/2014: Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

  Ο καιρός την Παρασκευή 22/8/2014: Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

  Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα