Ειδήσεις

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός τη Δευτέρα 20/10/2014: Φθινοπωρινή ηλιοφάνεια

  Ο καιρός τη Δευτέρα 20/10/2014: Φθινοπωρινή ηλιοφάνεια

  Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία εξασθένηση των βορείων ανεμών στο Αιγαίο. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Κυριακή 19/10/2014: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός την Κυριακή 19/10/2014: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

  Βόρειοι άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και τις Σποράδες. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός το Σάββατο 18/10/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός το Σάββατο 18/10/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Τοπικές βροχές από το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων που στο Αιγαίο θα φθάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

  Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις

  Καιρός γενικά αίθριος με κατά τόπους νεφώσεις το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Άνοδος της θερμοκρασίας από την Κυριακή. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Παρασκευή 17/10/2014: Αραιές νεφώσεις

  Ο καιρός την Παρασκευή 17/10/2014: Αραιές νεφώσεις

  Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Πέμπτη 16/10/2014: Ζέστη και υγρασία

  Ο καιρός την Πέμπτη 16/10/2014: Ζέστη και υγρασία

  Σχετικά υψηλές τιμές της θερμοκρασίας και αυξημένη υγρασία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Τετάρτη 15/10/2014: Συνεχίζεται η ηλιοφάνεια

  Ο καιρός την Τετάρτη 15/10/2014: Συνεχίζεται η ηλιοφάνεια

  Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα