Ειδήσεις

 • Σε πτώση η θερμοκρασία

  Σε πτώση η θερμοκρασία

  Βελτιώνεται ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Τα φαινόμενα περιορίζονται στα νότια της χώρας. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός την Τρίτη 30/09/2014: Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο

  Ο καιρός την Τρίτη 30/09/2014: Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο

  Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός τη Δευτέρα 29/09/2014: Τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα

  Ο καιρός τη Δευτέρα 29/09/2014: Τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα

  Στην ανατολική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία βελτίωση. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο (τοπικα 8 μποφόρ). Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

  Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

  Προβλήματα σε δρομολόγια ταχύπλοων και ενός πλοίου προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι. Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση

 • Ο καιρός την Κυριακή 28/09/2014: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο

  Ο καιρός την Κυριακή 28/09/2014: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο

  Στην ανατολική χωρά νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές και βαθμιαία βελτίωση. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που στο Αιγαίο θα φθίνουν τα 8 και τοπικά 9 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός το Σάββατο 27/09/2014: Ισχυρές καταιγίδες και 9 μποφόρ στο Αιγαίο

  Ο καιρός το Σάββατο 27/09/2014: Ισχυρές καταιγίδες και 9 μποφόρ στο Αιγαίο

  Βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Σταδιακά τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 8 με 9 μποφόρ. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας

  Επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας

  Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα