Ειδήσεις

 • Μένουν τα σύννεφα

  Μένουν τα σύννεφα

  Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 24/04/2014: πρόσκαιρες καταιγίδες από το μεσημέρι

  Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 24/04/2014: πρόσκαιρες καταιγίδες από το μεσημέρι

  Σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βόρεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 στο Ιόνιο και νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Τοπικές νεφώσεις

  Τοπικές νεφώσεις

  Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Tετάρτη 23/04/2014: Σποραδικές νεφώσεις

  Ο καιρός σήμερα - Tετάρτη 23/04/2014: Σποραδικές νεφώσεις

  Θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

  Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

  Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Tρίτη 22/04/2014: Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

  Ο καιρός σήμερα - Tρίτη 22/04/2014: Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

  Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Αίθριος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών

  Αίθριος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών

  Θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα