Ειδήσεις

 • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

  Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Τετάρτη 16/04/2014: Καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Τετάρτη 16/04/2014: Καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι

  Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι προβλέπονται αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Τα έντονα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Χιονιά θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας (κυρίως της δυτικής) και της δυτικής Στερεάς (πάνω από 1200 μετρά). Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

  Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

  Βροχές, καταιγίδες και χιόνια αναμένονται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Τρίτη 15/04/2014: Βροχές και καταιγίδες

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Τρίτη 15/04/2014: Βροχές και καταιγίδες

  Παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Μ. Δευτέρα 14/04/2014: νεφώσεις και βροχές

  Ο καιρός σήμερα - Μ. Δευτέρα 14/04/2014: νεφώσεις και βροχές

  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια, που στην Κρήτη θα είναι ισχυρές. Άνεμοι στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις, 4 με 5 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χιόνια στα ορεινά

  Βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χιόνια στα ορεινά

  Πιο κυκλοθυμικός καιρός, από αυτόν των τελευταίων ημερών, αλλά και του επόμενου τριημέρου, δεν υπάρχει. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Συνεχίζονται οι βροχές και την Μεγάλη Εβδομάδα

  Συνεχίζονται οι βροχές και την Μεγάλη Εβδομάδα

  Βροχερή αναμένεται η αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, αφφού προβλέπονται αρκετές νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα