Ειδήσεις

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός την Τετάρτη 26/11/2014: Βροχές σε όλη τη χώρα

  Ο καιρός την Τετάρτη 26/11/2014: Βροχές σε όλη τη χώρα

  Τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Τρίτη 25/11/2014: Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις

  Ο καιρός την Τρίτη 25/11/2014: Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις

  Τοπικές βροχές στα ανατολικά, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και γρήγορη εξασθένηση των φαινομένων. Βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Βροχές και χιόνια

  Βροχές και χιόνια

  Βροχές και χιονοπτώσεις αναμένονται το ερχόμενο τριήμερο στη χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Δευτέρα 24/11/2014: Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

  Ο καιρός την Δευτέρα 24/11/2014: Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

  Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και τοπικές βροχές στα ανατολικά κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Κυριακή 23/11/2014: Ασθενείς τοπικές βροχές

  Ο καιρός την Κυριακή 23/11/2014: Ασθενείς τοπικές βροχές

  Ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός το Σάββατο 22/11/2014: Ασθενείς βροχές

  Ο καιρός το Σάββατο 22/11/2014: Ασθενείς βροχές

  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Παρασκευή 21/11/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός την Παρασκευή 21/11/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στο βορειοανατολικό Αιγαίο βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Πέμπτη 20/11/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Ο καιρός την Πέμπτη 20/11/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ και μικρή πτώση θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα