Ειδήσεις

 • Συνεχίζονται οι βροχές

  Συνεχίζονται οι βροχές

  Βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν από Δευτέρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Βροχές και καταιγίδες

  Βροχές και καταιγίδες

  Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Παρασκευή 24/10/2014: Χιόνια στα ορεινά

  Ο καιρός την Παρασκευή 24/10/2014: Χιόνια στα ορεινά

  Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές αρχικά στα δυτικά και νοτιά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινόμενων προβλέπεται από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Πτώση της θερμοκρασίας

  Πτώση της θερμοκρασίας

  Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Πέμπτη 23/10/2014: Ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια

  Ο καιρός την Πέμπτη 23/10/2014: Ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια

  Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα δυτικά και νοτιά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από τα βορειοδυτικά.. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Τετάρτη 22/10/2014: Σποραδικές καταιγίδες

  Ο καιρός την Τετάρτη 22/10/2014: Σποραδικές καταιγίδες

  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Χαλάει ο καιρός

  Χαλάει ο καιρός

  Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη χώρα το ερχόμενο τριήμερο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα