Ειδήσεις

 • Ο καιρός στην Αθήνα

  Ο καιρός στην Αθήνα

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός την Κυριακή 23/11/2014: Ασθενείς τοπικές βροχές

  Ο καιρός την Κυριακή 23/11/2014: Ασθενείς τοπικές βροχές

  Ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός το Σάββατο 22/11/2014: Ασθενείς βροχές

  Ο καιρός το Σάββατο 22/11/2014: Ασθενείς βροχές

  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Άνεμοι στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Παρασκευή 21/11/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Ο καιρός την Παρασκευή 21/11/2014: Πτώση της θερμοκρασίας

  Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στο βορειοανατολικό Αιγαίο βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Πέμπτη 20/11/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Ο καιρός την Πέμπτη 20/11/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με βόρειους ανέμους 5 με 6 μποφόρ και μικρή πτώση θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

  Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

  Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Από το Σάββατο αναμένεται ύφεση. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός την Τρίτη 18/11/2014: Βροχές στα δυτικά

  Ο καιρός την Τρίτη 18/11/2014: Βροχές στα δυτικά

  Στα δυτικά βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Πρωινές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Διάλεξε την περιοχή που σε ενδιαφέρει και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Πτώση της θερμοκρασίας

  Πτώση της θερμοκρασίας

  Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα