Πρόγνωση

Το Δελτίο Καιρού τώρα
Επιδείνωση του καιρού

Ο καιρός τη Δευτέρα 26/01/2015

Νέα επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, αλλά και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική Ηπειρωτική χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Πρόβλεψη Τριημέρου
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, αλλά και χιοπτώσεις το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Άστατος σε όλη τη χώρα και με πτώση της θερμοκρασίας. Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Ειδήσεις

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

Περιβάλλον

Social Media

facebook
twitter

Επικαιρότητα