Πρόγνωση

Το Δελτίο Καιρού τώρα
Άνοδος της θερμοκρασίας

Ο καιρός τη Δευτέρα 27/04/2015

Αρχικά γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 και το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Πρόβλεψη Τριημέρου
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές ώρες. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Ειδήσεις

 • Ο καιρός στις θάλασσες

  Ο καιρός στις θάλασσες

  Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Το Deltiokairou.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός στα πελάγη, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι. Δείτε τον καιρό στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στις παραλίες και τα λιμάνια...

 • Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

  Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Τη θερμοκρασία τώρα και τις επόμενες ώρες. Γράψτε την περιοχή σας και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της περιοχής που θέλετε στο site ή το blog σας.

 • Ο καιρός στην Πάτρα

  Ο καιρός στην Πάτρα

  Μένετε ή θέλετε να πάτε στην Πάτρα; Δείτε τον καιρό τώρα, αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες. Γράψτε την περιοχή που επιθυμείτε και δείτε τον καιρό. Βάλτε τα widgets της Πάτρας στο site ή το blog σας.

Περιβάλλον

  Social Media

  facebook
  twitter

  Επικαιρότητα