Τα καλύτερα 'ταξίδια ζωής' που δεν πρέπει να χάσετε

Ανάμεσα σε αυτά και η Σαντορίνη

Δημοσίευση:

Μία εξερεύνηση της «χαμένης πόλης» στην Πέτρα της Ιορδανίας, ένα σαφάρι στη Ζάμπια και μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Εάν προγραμματίζετε την επόμενή σας εξόρμηση, δείτε παρακάτω τα καλύτερα ταξίδια ζωής που δεν πρέπει να χάσετε και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει:

 

10. ΤΟΚΙΟ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Λίγες πόλεις σαν το Τόκιο προσφέρουν τόσα πολλά εστιατόρια (8.000), πολυτελή καταλύματα, έντονη νυχτερινή ζωή, άπειρες προτάσεις για ψώνια και πλούσιο πολιτιστικό σκηνικό.

 

9. ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗ ΖΑΜΠΙΑ

Η Ζάμπια είναι ένας ιδανικός προορισμός για σαφάρι στην Αφρική. Ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι, αντιλόπες και βατράχια είναι μερικά από τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου που θα συναντήσετε στην αφρικανική χώρα.

 

8. ΠΕΤΡΑ - ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Θεωρείται ως ο μεγαλύτερος εθνικός θησαυρός της Ιορδανίας, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί ένα μυστήριο και κάθε χρόνο δέχεται μισό εκατομμύριο επισκέπτες. Με μόλις το 1/20 της αρχαίας πόλης να έχει ανασκαφεί μέχρι σήμερα, η γνώση μας για την Πέτρα αλλάζει μέρα με τη μέρα, ενώ νέα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τις σκαπάνες των αρχαιολόγων από την Ιορδανία, την Ελβετία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, που πραγματοποιούν ανασκαφές στην περιοχή.

 

7. ΜΙΑΝΜΑΡ

Η Μιανμάρ είναι μία χώρα στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και ίσως τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να την επισκεφθείτε, προτού χάσει το παλιό στυλ της Ασίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

Περιβάλλον

  • Χάδι για τα ζώα, χαστούκι για τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες

    Χάδι για τα ζώα, χαστούκι για τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες

    Αυστηρά πρόστιμα, πρόσθετα τέλη και ελεγχόμενες δομές φιλοξενίας ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης

  • Ρεκόρ ζέστης το 2017

    Ρεκόρ ζέστης το 2017

    Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών έχουν καταγραφεί τα τελευταία τρία χρόνια. Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την κλιματική αλλαγή κρούει ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός.

Social Media

twitter

Επικαιρότητα