Το τέλειο app που πρέπει να έχεις όταν ταξιδεύεις με τους φίλους σου

Ετοιμάζεις ταξίδι με την παρέα σου; Αυτό το app δεν πρέπει να λείπει από τα smartphone σας.

Δημοσίευση:

Το σκηνικό γνωστό· βγαίνεις για φαγητό με την παρέα σου και όταν έρχεται ο λογαριασμός κρατάτε όλοι τα χρήματα στο χέρι προσπαθώντας να υπολογίσετε ποιος θα δώσει τι, οπότε αποφασίζετε να πληρώσει ένας και τα 'βρίσκετε μετά μωρέ σιγά'.

Αυτό βέβαια δεν πάει πολύ καλά γιατί όλο και κάποιος θα ξεχάσει ότι χρωστάει στον άλλον χρήματα και μπορεί να το θυμηθεί κάποια άσχετη στιγμή και να κεράσει τον καφέ/ μπύρα αλλά δεν έχει σημασία- το μπλέξιμο έχει ήδη γίνει. Φαντάσου τώρα όλο αυτό να συμβεί σε ένα ταξίδι. Εφιάλτης.

Για αυτό και ήρθε η ώρα να μάθεις για το Splitwise- το app που θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την μπάλα με τα έξοδα σας σε ένα ταξίδι. Η λογική του είναι πάρα πολύ απλή, φτιάχνεις μια λίστα με τα ονόματα των ατόμων που θέλεις και περνάς στον καθένα τα έξοδα που κάνει και το app υπολογίζει αυτόματα πόσα χρήματα του χρωστάνε οι υπόλοιποι στην ομάδα.

1

via GIPHY

Φανταστικό; Έτσι δεν θα μπλεχτείτε ποτέ ξανά και ούτε θα έχετε άβολες στιγμές για το πόσα χρωστάει ο ένας στον άλλο. Μπορείς να το κατεβάσεις (δωρεάν) για Android και για iOS και να τσεκάρεις άλλα 10 χρήσιμα apps.

Περιβάλλον

  • Η ΕΥΔΑΠ για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο

    Η ΕΥΔΑΠ για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο

    Τι είδους πλανήτη θα "παραλάβουν" οι επόμενες γενιές; Η απάντηση εξαρτάται από το πόσο ενισχύεται και καλλιεργείται η περιβαλλοντική συνείδηση όλων και, βέβαια, από το βαθμό υπευθυνότητας που δείχνουν οι φορείς που διαχειρίζονται το νερό.

  • Έρευνα: Η ρύπανση των μυκήτων που τρέφουν τα δέντρα... καταστρέφει τα δάση

    Έρευνα: Η ρύπανση των μυκήτων που τρέφουν τα δέντρα... καταστρέφει τα δάση

    Η συμβιωτική σχέση δέντρου-μύκητα είναι κρίσιμη για την υγεία του δέντρου, ωστόσο εξαιτίας της περιβαλλοντικής ρύπανσης στην Ευρώπη, τα δέντρα παρουσιάζουν έλλειψη θρεπτικών ουσιών, γεγονός που τα καθιστά ιδιαιτέρως ευάλωτα σε παράσιτα, ασθένειες και στην κλιματική αλλαγή.

Social Media

twitter

Επικαιρότητα