Το τέλειο app που πρέπει να έχεις όταν ταξιδεύεις με τους φίλους σου

Ετοιμάζεις ταξίδι με την παρέα σου; Αυτό το app δεν πρέπει να λείπει από τα smartphone σας.

Δημοσίευση:

Το σκηνικό γνωστό· βγαίνεις για φαγητό με την παρέα σου και όταν έρχεται ο λογαριασμός κρατάτε όλοι τα χρήματα στο χέρι προσπαθώντας να υπολογίσετε ποιος θα δώσει τι, οπότε αποφασίζετε να πληρώσει ένας και τα 'βρίσκετε μετά μωρέ σιγά'.

Αυτό βέβαια δεν πάει πολύ καλά γιατί όλο και κάποιος θα ξεχάσει ότι χρωστάει στον άλλον χρήματα και μπορεί να το θυμηθεί κάποια άσχετη στιγμή και να κεράσει τον καφέ/ μπύρα αλλά δεν έχει σημασία- το μπλέξιμο έχει ήδη γίνει. Φαντάσου τώρα όλο αυτό να συμβεί σε ένα ταξίδι. Εφιάλτης.

Για αυτό και ήρθε η ώρα να μάθεις για το Splitwise- το app που θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την μπάλα με τα έξοδα σας σε ένα ταξίδι. Η λογική του είναι πάρα πολύ απλή, φτιάχνεις μια λίστα με τα ονόματα των ατόμων που θέλεις και περνάς στον καθένα τα έξοδα που κάνει και το app υπολογίζει αυτόματα πόσα χρήματα του χρωστάνε οι υπόλοιποι στην ομάδα.

1

via GIPHY

Φανταστικό; Έτσι δεν θα μπλεχτείτε ποτέ ξανά και ούτε θα έχετε άβολες στιγμές για το πόσα χρωστάει ο ένας στον άλλο. Μπορείς να το κατεβάσεις (δωρεάν) για Android και για iOS και να τσεκάρεις άλλα 10 χρήσιμα apps.

Περιβάλλον

  • Χάδι για τα ζώα, χαστούκι για τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες

    Χάδι για τα ζώα, χαστούκι για τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες

    Αυστηρά πρόστιμα, πρόσθετα τέλη και ελεγχόμενες δομές φιλοξενίας ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης

  • Ρεκόρ ζέστης το 2017

    Ρεκόρ ζέστης το 2017

    Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών έχουν καταγραφεί τα τελευταία τρία χρόνια. Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την κλιματική αλλαγή κρούει ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός.

Social Media

twitter

Επικαιρότητα