Το τέλειο app που πρέπει να έχεις όταν ταξιδεύεις με τους φίλους σου

Ετοιμάζεις ταξίδι με την παρέα σου; Αυτό το app δεν πρέπει να λείπει από τα smartphone σας.

Δημοσίευση:

Το σκηνικό γνωστό· βγαίνεις για φαγητό με την παρέα σου και όταν έρχεται ο λογαριασμός κρατάτε όλοι τα χρήματα στο χέρι προσπαθώντας να υπολογίσετε ποιος θα δώσει τι, οπότε αποφασίζετε να πληρώσει ένας και τα 'βρίσκετε μετά μωρέ σιγά'.

Αυτό βέβαια δεν πάει πολύ καλά γιατί όλο και κάποιος θα ξεχάσει ότι χρωστάει στον άλλον χρήματα και μπορεί να το θυμηθεί κάποια άσχετη στιγμή και να κεράσει τον καφέ/ μπύρα αλλά δεν έχει σημασία- το μπλέξιμο έχει ήδη γίνει. Φαντάσου τώρα όλο αυτό να συμβεί σε ένα ταξίδι. Εφιάλτης.

Για αυτό και ήρθε η ώρα να μάθεις για το Splitwise- το app που θα σας βοηθήσει να μην χάσετε την μπάλα με τα έξοδα σας σε ένα ταξίδι. Η λογική του είναι πάρα πολύ απλή, φτιάχνεις μια λίστα με τα ονόματα των ατόμων που θέλεις και περνάς στον καθένα τα έξοδα που κάνει και το app υπολογίζει αυτόματα πόσα χρήματα του χρωστάνε οι υπόλοιποι στην ομάδα.

1

via GIPHY

Φανταστικό; Έτσι δεν θα μπλεχτείτε ποτέ ξανά και ούτε θα έχετε άβολες στιγμές για το πόσα χρωστάει ο ένας στον άλλο. Μπορείς να το κατεβάσεις (δωρεάν) για Android και για iOS και να τσεκάρεις άλλα 10 χρήσιμα apps.

Περιβάλλον

  • Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

    Γιατί γέμισαν μέδουσες οι ελληνικές θάλασσες;

    Ο ερευνητής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, Επαμεινώνδας Χρήστου, εξηγεί στο NEWS 24/7, το φαινόμενο της έντονης εμφάνισης των μεδουσών, που ανησυχεί τους λουόμενους και έχει πάρει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις στον Κορινθιακό κόλπο

  • Ξεπέρασε τα όρια το όζον στην Αθήνα

    Ξεπέρασε τα όρια το όζον στην Αθήνα

    Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρατηρείται υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης για το όζον σε περιοχές της Αθήνας. Πώς μπορούν να προφυλαχθούν μικροί και μεγάλοι

Social Media

twitter

Επικαιρότητα