Σε πτώση η θερμοκρασία

Νεφώσεις και άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Δημοσίευση:

 

Τρίτη 

Καιρός

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα νότια.

Τετάρτη 

Καιρός

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σε πτώση.

Πέμπτη 

Καιρός

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. από τη νύχτα βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων στα δυτικά.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από τη νύχτα και από τα δυτικά σταδιακά, θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Επικαιρότητα