Γάμος σε νησί: Ιδέες διακόσμησης για το πάρτι πάνω στην άμμο

Αν το πάρτι του γάμου σας θέλετε να γίνει πάνω στην άμμο, είμαστε εδώ για τις σωστές ιδέες.

Δημοσίευση:

Είναι οι καλοκαιρινοί μήνες ιδανικοί για γάμο δίπλα στην ακροθαλασσιά και πάρτι πάνω στην ακροθαλασσιά. Όπως τον έχετε ονειρευτεί τον γάμο σας να τον κάνετε αλλά είμαστε εδώ για να δώσουμε ιδέες για το πάρτι που θα ακολουθήσει πάνω στην άμμο. Μία παραπάνω χαλαρότητα, μία αίσθηση ελευθερίας, ένας ρομαντισμός χωρίς προηγούμενο. Αν λοιπόν η απόφασή σας είναι πάρτι στην αμμουδιά με λαμπιόνια και κεριά για την ατμόσφαιρα τότε αυτά που έχετε να σκεφτείτε δεν είναι πολλά. Το κάναμε εμείς για εσάς.

Διαβάστε ακόμα: 10 ιδέες για γαμήλιες τούρτες για μετά το I Do

Τραπέζια

Ακόμα κι αν θέλετε το πάρτι να είναι μποέμικο πρέπει να σκεφτείτε τους καλεσμένους μεγαλύτερης ηλικίας. Πώς να κάτσει η γιαγιά σου στην μαξιλάρα; Και πες κάθεται. Πώς να σηκωθεί η γλυκιά μου να χορέψει για την εγγονή της; Για αυτό λοιπόν θα κάνεις μία μίξη. Και τραπέζια και μαξιλάρες. Το λευκό είναι must και πάντα στη μόδα των καλοκαιρινών γάμων. Το λευκό είναι καμβάς για να «χτίσεις» πάνω του τη διακόσμηση που εσύ επιθυμείς. Τραπεζομάντιλα και λουλούδια δεν μπορούν να λείπουν.

1 

2

3 

4 

Μαξιλάρες

Και πάμε στο γοητευτικό κατάχαμα. Μαξιλάρες κάθε μεγέθους, πουφ και στρωσίδια. Χαμηλά τραπέζια ή ακόμα και τελάρα διαμορφωμένα σε τραπέζια. Το πάρτι στην άμμο έχει μία ελευθερία κινήσεων γιατί τίποτα δεν είναι τόσο πολύ στημένο.

5 

6 

7 

8

Γάμος σε νησί: 5 tips για looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Details

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας. Διάσπαρτες πινελιές που θα δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Όσο ο ήλιος θα πέφτει, τόσο πιο όμορφα θα είναι.

Spot για φωτογραφίες

9 

Για την είσοδό σας

10 

Για το τσιν τσιν

11 

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών

12 

13 

14 

Καπέλα - βεντάλιες - ομπρέλες

15 

16

Για να φύγει η άμμος από τα πόδια

17 

Για να βρουν οι καλεσμένο τη θέση τους

18 

Για την υποδοχή στο τραπέζι

19

party

 

Περιβάλλον

Social Media

twitter

Επικαιρότητα