5 ιδέες για να διακοσμήσεις έναν μεγάλο και άδειο τοίχο

Εκείνος ο άδειος λευκός τοίχος στο δωμάτιο πρέπει να αλλάξει άμεσα. Απλά τα πράγματα.

Δημοσίευση:

Έχεις φτιάξει το σπίτι σου κι έχεις επενδύσει χρόνο, κόπο και χρήμα στη διακόσμησή του. Έχεις φτάσεις στο 95% κι όμως ακόμα κάτι σου λείπει. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάψει ο μεγάλος λευκός τοίχος να είναι άδειος. Ήρθε η ώρα να τον γεμίζεις και μάλιστα να δώσεις έξτρα πόντους χαρακτήρα στον χώρο σου.

Διάβασε ακόμα: Οι αλλαγές στη διακόσμηση που επιβάλλεται να κάνεις μετά από έναν χωρισμό

Πολλά κάδρα

rafakia 

Κάδρα μικρά και μεγάλα που θα τοποθετηθούν στους τοίχους χωρίς να σε νοιάζει να είναι απολύτως ίσια. Βέβαια αν είσαι του ολόισιου μπορείς να δοκιμάσεις το κόλπο μας.

Ένας μεγάλος πίνακας

kadro 

Ένας πίνακας δίνει στο χώρο ένταση και κάνει τη διακόσμηση «πλούσια». Γιατί να υπάρχουν κενοί τοίχοι όταν μπορείς να κρεμάσεις έναν ωραιότατο πίνακα;

Ταπετσαρία

tapetsaria 

Οι ταπετσαρίες δίνουν μία πιο vintage πινελιά στον χώρο και είναι ιδανική λύση αν δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία βαψίματος. Ένας τοίχος του δωματίου είναι αρκετός. Μπορεί και όχι ολόκληρος, αυτό εξαρτάται από το προσωπικό γούστο.

Διχρωμίες, τριχρωμίες

xrwma 

Θα επιλέξεις τις τεχνικές και τις τεχνοτροπίες ανάλογα με το στιλ του χώρου σου. Η οριζόντια διάταξη δίνει βάθος και ύψος οπότε αν το δωμάτιο είναι μικρό αμέσως θα δείξει μεγαλύτερο.

Ράφια

rafia

Ιδιαίτερα ραφάκια που είναι στιιλάτα και ταυτόχρονα πρακτικά. Μπορείς να ακουμπήσεις από μία γλάστρα κι ένα διακοσμητικό μέχρι μία κορνίζα και τα κλειδιά σου.

Περιβάλλον

Social Media

twitter

Επικαιρότητα