Η μέρα που τα Burger King έστειλαν όλους τους πελάτες τους στα McDonald's

Έγινε κι αυτό.

Δημοσίευση:

Αν είσαι φαν των burger, προφανώς θα γνωρίζεις ότι Burger King και τα McDonald’s αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο συγκεκριμένο χώρο παγκοσμίως. Τι έκαναν, λοιπόν, οι δύο αυτοί ανταγωνιστές για μια ημέρα; Έδωσαν τα χέρια για τον πιο καλό λόγο.

Αν είσαι φαν των burger, προφανώς θα γνωρίζεις ότι Burger King και McDonald’s αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο συγκεκριμένο χώρο παγκοσμίως. Τι έκαναν, λοιπόν, οι δύο αυτοί ανταγωνιστές για μια ημέρα; Έδωσαν τα χέρια για τον πιο καλό λόγο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα McDonald’s γιόρτασαν την McHappy Day τους, μια ημέρα κατά την οποία η εταιρεία δίνει 2 δολάρια στην φιλανθρωπική οργάνωση 'Children with Cancer' για κάθε Big Mac που πουλάει.

Whopper

 

Έτσι, τα Burger King της Αργεντινής σε μια πρωτότυπη και αξιέπαινη ενέργεια, αποφάσισαν να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην κίνηση του ανταγωνιστή και για τη συγκεκριμένη ημέρα έβγαλαν από το μενού τους τα περίφημα Whoppers, το best seller burger τους.

Παράλληλα, κοινοποίησαν στα social media μια φωτογραφία με δύο πιασμένα χέρια (στα χρώματα των εταιρειών), η οποία συνοδευόταν από μερικά αξιοσημείωτα στοιχεία. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, λοιπόν, τα Burger King της Αργεντινής δεν πούλησαν ούτε ένα Whopper, ενώ τα McDonald’s πούλησαν 73.437 περισσότερα Big Mac από πέρυσι, κάτι που φυσικά αποτελεί ρεκόρ!

WHopper2

 

Μια σπουδαία ενέργεια, που τελικά μόνο καλό έκανε και στις δύο εταιρείες.

(Κεντρική φωτογραφία: 123rf.com)

Περιβάλλον

Social Media

twitter

Επικαιρότητα