Ειδήσεις

 • Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 24/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 24/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Έρχεται ζεστό Σαββατοκύριακο

  Έρχεται ζεστό Σαββατοκύριακο

  Καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη χώρα. Παροδικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Συνεχής άνοδος της θερμοκρασίας

  Συνεχής άνοδος της θερμοκρασίας

  Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πρόσκαιρους όμβρους το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Παρασκευή 23/5/2014: Βροχές

  Ο καιρός σήμερα - Παρασκευή 23/5/2014: Βροχές

  Μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 22/5/2014: Γενικά αίθριος

  Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 22/5/2014: Γενικά αίθριος

  Γενικά αίθριος ο καιρός. Σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το μεσημέρι και προς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νοτιά τμήματα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Τετάρτη 21/5/2014: Γενικά αίθριος

  Ο καιρός σήμερα - Τετάρτη 21/5/2014: Γενικά αίθριος

  Γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο μέχρι 6 και την ημέρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Τρίτη 20/5/2014: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

  Ο καιρός σήμερα - Τρίτη 20/5/2014: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

  Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Μίνι άνοδος της θερμοκρασίας

  Μίνι άνοδος της θερμοκρασίας

  Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα εξελιχθούν σε καταιγίδες. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Δευτέρα 19/5/2014: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές

  Ο καιρός σήμερα - Δευτέρα 19/5/2014: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές

  Αραιές νεφώσεις πιο πυκνές στα δυτικά και νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στη νότια χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Kυριακή 18/5/2014: Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια

  Ο καιρός σήμερα - Kυριακή 18/5/2014: Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια

  Συννεφιασμένος αναμένεται ο καιρός, με πιθανότητα σποραδικών βροχών και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 17/5/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 17/5/2014: Ισχυρές καταιγίδες

  Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά οπού πιθανόν τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές και το Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Επικαιρότητα