Ειδήσεις

 • Ο καιρός σήμερα - Κυριακή 25/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Ο καιρός σήμερα - Κυριακή 25/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στη δυτική και νότια χωρά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Αίθριος καιρός με σποραδικές βροχές στα βόρεια ορεινά

  Αίθριος καιρός με σποραδικές βροχές στα βόρεια ορεινά

  Αίθριος προβλέπεται ο καιρός το επόμενο τριήμερο, ενώ στα βόρεια ορεινά αυξημένες νεφώσεις τοπικά θα οδηγήσουν σε σποραδικές βροχές. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 24/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Ο καιρός σήμερα - Σάββατο 24/5/2014: Αραιές νεφώσεις

  Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Έρχεται ζεστό Σαββατοκύριακο

  Έρχεται ζεστό Σαββατοκύριακο

  Καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στη χώρα. Παροδικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Συνεχής άνοδος της θερμοκρασίας

  Συνεχής άνοδος της θερμοκρασίας

  Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πρόσκαιρους όμβρους το επόμενο τριήμερο στη χώρα. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Παρασκευή 23/5/2014: Βροχές

  Ο καιρός σήμερα - Παρασκευή 23/5/2014: Βροχές

  Μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 22/5/2014: Γενικά αίθριος

  Ο καιρός σήμερα - Πέμπτη 22/5/2014: Γενικά αίθριος

  Γενικά αίθριος ο καιρός. Σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη από το μεσημέρι και προς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νοτιά τμήματα τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Τετάρτη 21/5/2014: Γενικά αίθριος

  Ο καιρός σήμερα - Τετάρτη 21/5/2014: Γενικά αίθριος

  Γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο μέχρι 6 και την ημέρα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Τρίτη 20/5/2014: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

  Ο καιρός σήμερα - Τρίτη 20/5/2014: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

  Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Μίνι άνοδος της θερμοκρασίας

  Μίνι άνοδος της θερμοκρασίας

  Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα εξελιχθούν σε καταιγίδες. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Ο καιρός σήμερα - Δευτέρα 19/5/2014: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές

  Ο καιρός σήμερα - Δευτέρα 19/5/2014: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές

  Αραιές νεφώσεις πιο πυκνές στα δυτικά και νότια, με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στη νότια χώρα. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

 • Περιβάλλον

  Social Media

  twitter

  Επικαιρότητα